oktober 2014

Kanin-Hol

Med familieforøkelse var det også på tide å bedre fasilitetene for våre søte små.
Med en gang Lucky flyttet inn tok hun enkelt og greit over buret til Happy og med det stod han uten noe fast base. Happy, med sin personlighet, virket nesten litt snurt og gikk ikke inn i buret sitt når Lucky var der så sant det ikke ventet noe mat på han. Det var på tide å gjøre noe, skape et felles hjem for dem begge.

Avlastningsbordet Hol fra Ikea ble kjøpt inn og far, Andreas, tok straks fatt på oppgaven med å modifisere det. Eletrisk stikksag ble funnet frem og ikke lenge etter hadde kaninene inngang på både lang- og kortside.

Lucky var veldig tidlig ute med å teste det nye hjemmet. Far fikk ikke lagt teppe i huset en gang før den lille jenta sjekket forholdene. Happy var noe mer forsiktig til å begynne med, men han har også flyttet inn nå.

Kaninene liker Kanin-Holen sin nesten litt for godt for de er inne i det store deler av tiden. Heldigvis tar de seg tid til å posere på utsiden av og til.

Historien om Lucky

Luckys første levemånder er et kapittel vi kjenner lite til. Vi kan anta at hun startet livet sitt et sted i Horten på vårparten 2014. Det virker som at hun har vært i et godt hjem for hun er rolig og tillitsfull rundt mennesker.

Onsdag 1. oktober ble Lucky funnet i en hage på Apenes i Horten. Vi tror hun hart vært ute på egenhånd en god stund for hun er veldig lita og tynn. Apetitten er hele tiden på topp.
Lucky ble fort overlevert til dyrebeskyttelsen hvor hun ble plassert i et fosterhjem på Sem utenfor Tønsberg. Nå gikk Lucky under navnet Vanilli.
Eierne til Lucky ble etterlyst, men ingen meldte seg.

"To-be" mor og far var kjapt ute med å besøke Lucky i fosterhjemmet og vi falt helt for denne lille frøkna.

Etter en tur hos doktor Dyregod med medfølgende restitusjonsperiode kunne vi endelig den 17. oktober få henne hjem til oss, og hun vil fra nå av alltid hete Lucky.

Mor og far var veldig spente på hvordan bondingen med barnet vi hadde fra før, Happy, ville gå, men her var det ingen grunn til bekymring.
Etter en liten periode med markering og plassering i rangstigen er de to kaninene blitt gode venner.

Om Happy og Lucky

Happy er en bestemt herremann på 1.5 år.
Happy startet livet sitt i en dyrebutikk, men det varte ikke lenge før det som var en litt genert kanin som satt alene i et hjørne av buret fikk bli med mamma Janniche hjem.

Happy liker å ta livet med ro. Ligge langstrakt på gulvet og fundere på meningen med livet, men han har også en vill side - da spinner han rundt på gulvet i et forykende tempo.

Lucky er ei søt lita jente på et halvt år. Hun kom til oss etter omplassering fra dyrebeskyttelsen og har nå vært hos oss en knapp uke.

Lucky elsker kos! Det beste hun vet er å bli klødd bak øret. Hun er nysgjerrig og stadig på oppdagelsesturer. "Hva er bak denne bokhylla her tro?"
Lucky syns det er helt perfekt å bli løftet opp og kost på. Kanskje denne egenskapen kan smitte over på Happy og?

, Norge

Arkiv

Kategorier

hits